top of page
_Attilio_Logo_png_edited_edited_edited.p

professional culinary institute

Attilio_BrandingBook_B_page-0012_edited.jpg
בית הספר העילי למקצועות הבישול והקונדיטוריה

הסטנדרטים המובילים בעולם, עכשיו בישראל

briefcase (1).png

מסלולי השמה והכנה מקצועית לשוק העבודה

Opportunities

certificate (1).png

תעודת הכשרה בינלאומית

Diploma

arrows.png

שיטות ההכשרה הנהוגות בבתי הספר המובילים בעולם

Approach

chef-hat (3).png

לימודים ברמה בינלאומית בהובלת השף מיכאל כץ

Mastery

אטיליו בית ספר לבישול

אטיליו
בית ספר לבישול

הבישול מתחיל מהצורך האנושי הבסיסי למזון וממשיך למקומות של יצירה, תשוקה, אומנות וחוויה. אומנות הבישול היא...

שף מיכאל כץ

אודות מיכאל כץ

​שף מיכאל כץ, בן 52, תושב מבשרת ציון.
מבכירי השפים בארץ. בעברו עבד במספר מסעדות בלונדון ובמסעדות מישלן בבלגיה, שף ראשי בקבוצת ״אדום״ הירושלמית, שף ראשי של מסעדת טרטוריה חבה. מיכאל היה לשף הישראלי היחיד שלימד במוסד הקולינרי ״קורדון בלו״ בלונדון. מחזיק בתואר "Master chef of Belgium" מטעם איגוד השפים הבלגי. בשנים האחרונות מיכאל מלמד בבתי ספר שונים בארץ, כותב מאמרים בנושא ,מהווה מנטור לטבחים רבים, מלמד בבית ספר לנוער בסיכון ומרצה בקורסים רבים.

  • Facebook
  • Instagram

המוצרים המובילים

המאמרים שלנו

עקבו אחרינו

bottom of page