top of page
חיפוש
Michael Katz
15 במרץ 2024זמן קריאה 4 דקות
קרם ברולה
קרם ברולה הפך כבר מזמן למנה האהובה בכל העולם. היא כה מזוהה עם המטבח הצרפתי וקשה שלא לחלום על ארוחה צרפתית טובה מבלי לחשוב על קינוח נפלא זה.
752 צפיות0 תגובות
Michael Katz
24 בפבר׳ 2024זמן קריאה 6 דקות
לזניה – המדריך המלא
הפעם נלמד ונבין את תורת הכנת הלזניה הקלאסית, וגם לזניה פרווה במרקם נפלא.
2,306 צפיותתגובה 1
Michael Katz
16 בספט׳ 2023זמן קריאה 5 דקות
פאיים ופשטידות חלק 4 - פאי בשר סגור בהשראה אנגלית (פאי חלקי פנים)
המטבח האנגלי עשיר במגוון פשטידות ופאי, ואחד מהם נקרא Steak and Kidney Pie – בתרגום חופשי זאת פשטידת סטייק וכליות – וזהו פאי עשיר טעמים.
514 צפיות0 תגובות
Michael Katz
24 באוג׳ 2023זמן קריאה 5 דקות
פאיים ופשטידות – חלק 3 – "קיש"
יש לי אהבה מאד גדולה לקישים. בפוסט הבא השתדלתי מאוד להיכנס כמה שאפשר לעובי הקורה ולתת לכם כלים כדי שההבנה של התהליך תהיה ברורה.
683 צפיות0 תגובות
Michael Katz
24 באוג׳ 2023זמן קריאה 5 דקות
פאיים ופשטידות – חלק 2
במאמר זה אני אתמקד בעיקר בעבודה עם בצק העלים, כי לדעתי זה הדבר הכי מעניין פה. בצק עלים למעשה מורכב משכבות רבות של בצק ושומן.
257 צפיות0 תגובות
Michael Katz
24 באוג׳ 2023זמן קריאה 6 דקות
פאיים ופשטידות – חלק 1
פשטידות תמיד היו מאכל שאהוב על קהל הסועדים. גם אם הבצק לא יצא מושלם, פשטידה חמה היא תמיד דבר שכל סועד מתחבר אליו.
325 צפיות0 תגובות
Michael Katz
24 באוג׳ 2022זמן קריאה 4 דקות
בישול במעטפת מלח
מעטפת מלח היא טכניקה קלה מאוד ליישום המתיישבת יפה כמעט על כל מרכיב.
1,115 צפיות0 תגובות
Michael Katz
13 ביולי 2022זמן קריאה 9 דקות
ביף וולינגטון – Beef Wellington
המאכל הנפלא שנקרא "ביף וולינגטון" חוזר לכותרות ומככב ברשתות, ולכן החלטתי לכתוב מאמר מקיף למדי בנושא.
2,773 צפיותתגובה 1
bottom of page