top of page
חיפוש
Michael Katz
24 באוג׳ 2023זמן קריאה 5 דקות
פאיים ופשטידות – חלק 3 – "קיש"
יש לי אהבה מאד גדולה לקישים. בפוסט הבא השתדלתי מאוד להיכנס כמה שאפשר לעובי הקורה ולתת לכם כלים כדי שההבנה של התהליך תהיה ברורה.
651 צפיות0 תגובות
Michael Katz
24 באוג׳ 2023זמן קריאה 5 דקות
פאיים ופשטידות – חלק 2
במאמר זה אני אתמקד בעיקר בעבודה עם בצק העלים, כי לדעתי זה הדבר הכי מעניין פה. בצק עלים למעשה מורכב משכבות רבות של בצק ושומן.
251 צפיות0 תגובות
Michael Katz
24 באוג׳ 2023זמן קריאה 6 דקות
פאיים ופשטידות – חלק 1
פשטידות תמיד היו מאכל שאהוב על קהל הסועדים. גם אם הבצק לא יצא מושלם, פשטידה חמה היא תמיד דבר שכל סועד מתחבר אליו.
318 צפיות0 תגובות
Michael Katz
31 בדצמ׳ 2022זמן קריאה 9 דקות
מבוא לפסטה טרייה
להלן מאמר מקיף לטבח הצעיר שמטרתו לעזור להבין את עולם הפסטה, שהוא עולם מרתק ורחב ידיים.
1,810 צפיות0 תגובות
bottom of page