top of page
התחברות
כשר
בית
קורסים
סדנאות
חנות
מאמרים
אירועים קרובים
קהילה
אירועי קהילה
צוות
אודותינו
צרו קשר
עוד
Use tab to navigate through the menu items.
מאמרים
כל המאמרים
מן הצומח
בשרים
דגים
ביצים
רטבים וממרחים
אפייה ובצקים
טכניקות והעשרה
קינוחים
יומן קורס
חיפוש
Michael Katz
6 ביוני 2022
זמן קריאה 4 דקות
טכניקות והעשרה
דוקסל פטריות
דוקסל פטריות הוא תבשיל המבוסס על טכניקת "חצי אידוי". לדוקסל טעם נפלא ומרקם עדין המתחבר עם בשר בצורות רבות והוא מעולה כתוספת למילויים שונים.
bottom of page