top of page
התחברות
כשר
בית
קורסים
סדנאות
חנות
מאמרים
אירועים קרובים
קהילה
אירועי קהילה
צוות
אודותינו
צרו קשר
עוד
Use tab to navigate through the menu items.
מאמרים
כל המאמרים
מן הצומח
בשרים
דגים
ביצים
רטבים וממרחים
אפייה ובצקים
טכניקות והעשרה
קינוחים
יומן קורס
חיפוש
Michael Katz
5 ביולי 2022
זמן קריאה 7 דקות
טכניקות והעשרה
עולם ה"קרפ"
ה"קרפ" בארץ נתפס בעיני הציבור כמרכיב זניח של קינוח בבית קפה או בדוכן בפארק שעשועים, אבל בספרי הבישול הצרפתיים יש ל"קרפ" מקום של כבוד.
bottom of page