top of page
חיפוש

Michael Katz
16 ביולי 2023זמן קריאה 3 דקות
עיבוד/חיתוך עשבים
הפעם אני רוצה לשוחח על קיצוץ עשבים, יותר נכון עיבוד/חיתוך עשבים. אני משתף אתכם בגישה שעליה חונכתי, ויש כמובן גישות שונות ממנה.
815
0


Michael Katz
29 ביוני 2023זמן קריאה 4 דקות
פורל בעישון מהיר
השיטה הבאה שאותה אני רוצה להציג בפניכם היא למעשה עישון חם ומהיר המיועד לנתחים עדינים, בעיקר לדגים.
888
0


Michael Katz
12 ביוני 2023זמן קריאה 3 דקות
קרפצ'יו בקר
המילה "קרפצ'יו" הפכה למונח מקצועי המתאר מנה שהמרכיב העיקרי שלה נפרס דק או עבר עיבוד, כגון מעיכה או השטחה בעזרת כלי המיועד לכך.
582
0

Michael Katz
30 במאי 2023זמן קריאה 3 דקות
"פבלובה" של טבחים
הרעיון של הקינוח הזה הוא פשוט: קציפת מרנג בתוספת מעט חומץ וקורנפלור, השומרים על פריכות מבחוץ ורכות מבפנים.
558
0


Michael Katz
28 במאי 2023זמן קריאה 4 דקות
"סביצ'ה" מול "טרטר"
הקהל הישראלי בארץ מתחבר למאכלים המורכבים מדגים נאים, לכן ראיתי לנכון לתת פה הסבר קטן על ההבדל בין סביצ'ה לטרטר.
1,470
0


Michael Katz
2 במאי 2023זמן קריאה 4 דקות
בלילת בירה
המתכון – או נכון יותר השיטה – אותה אני רוצה לשתף היא דרך השימוש בבלילת בירה – בלילה על בסיס קמח, בירה, שמרים ומעט מלח.
1,234
0


Michael Katz
15 באפר׳ 2023זמן קריאה 3 דקות
חוויית נומה
לפני כמה חודשים, לגמרי במקרה, שותפי היקר צ'יקו גילה שיש שולחן פנוי ל-8 אנשים במסעדת נומה המפורסמת של השף רנה רצטפי בדנמרק – מציאה שאין כמוה.
794
1


דניאל בר-טל קאופמן
15 באפר׳ 2023זמן קריאה 9 דקות
השבוע הרביעי
שיעור הדגמה שיעור ההדגמה של השבוע הביא אותנו להתעסק עם חומרי גלם חדשים וללמוד על שיטות בישול חדשות – כמו גם חזרה והעמקה בשיטות בישול...
256
0


Michael Katz
21 במרץ 2023זמן קריאה 5 דקות
עוגת שוקולד חמה
במסעדות רבות בארצנו תפגשו בקינוח של עוגת שוקולד חמה שמרכזה נוזלי. למעשה מדובר בקינוח בעל מרקם שמזכיר מעט עוגת ספוג עם מרקם נוזלי במרכזה.
2,154
0


Michael Katz
13 במרץ 2023זמן קריאה 8 דקות
סופלה
הסופלה הוא מאפה מלוח או מתוק, המורכב מגוף שהוא בד"כ רוטב בשמל/קרם פטיסייר בטעם כלשהו או מחית פירות מעובה, שלתוכו מקופל מרנג צרפתי.
2,060
0


Michael Katz
6 במרץ 2023זמן קריאה 3 דקות
קרוקטים פרק 3 – קרוקטים על בסיס מוסלין וחמאה
קרוקטים על בסיס מוסלין הינם קרוקטים על בסיס חלבון דגים או עוף. הם מזכירים מאוד את הנאגט המפורסם של מקדונלדס.
505
1


Michael Katz
14 בפבר׳ 2023זמן קריאה 6 דקות
קרוקטים פרק 2 – קרוקטים על בסיס נוזל
קרוקטים על בסיס נוזל הינם בעלי מרקם שומני אשר נותן חווית אכילה יוצאת מן הכלל, מאחר והיא משלבת ביס שמתחיל במרקם פריך ומסתיים במרכז נימוח.
495
0


Michael Katz
8 בפבר׳ 2023זמן קריאה 3 דקות
ביקורת על העבודה שלנו
בימים אלו שבהם ההתרגשות באוויר לקראת בואו של מדריך מישלן לארצנו הקטנה, מצאתי לנכון להעלות פוסט קצר העוסק בביקורת על מסעדות ועל ביקורת בכללי.
611
2


דניאל בר-טל קאופמן
4 בפבר׳ 2023זמן קריאה 7 דקות
השבוע השלישי
שיעור הדגמה את השבוע פתחנו עם יום הדגמה שהועבר ע"י שף רומן דימנט, שף וותיק ומקצועי, שעובד גם הוא בבית הספר, ומדריך בשיעורים המקצועיים...
184
0


Michael Katz
30 בינו׳ 2023זמן קריאה 5 דקות
קרוקטים פרק 1 – הקדמה וקרוקטים מתפוחי אדמה
קרוקט מתפוחי אדמה הינו עדיין מרכיב מאוד חשוב בתורת לימוד המטבח הקלאסי, מאחר והוא כלי נהדר ללימוד ההתנהגות של תפוחי אדמה.
861
0


Michael Katz
29 בינו׳ 2023זמן קריאה 5 דקות
מיונז
המיונז הוא אמולסיה – תהליך המופיע במטבח בצורות רבות מאוד. בעיקר חשוב לזכור שמיונז הוא רוטב טעים כל כך, כשהוא עשוי היטב!
925
0


דניאל בר-טל קאופמן
28 בינו׳ 2023זמן קריאה 7 דקות
השבוע השני
שיעור הדגמה שבוע נוסף החל, ואנחנו מתחילים להתרגל לקונספט הלימודי. בוקר יום שני, לקראת פתיחת שיעור ההדגמה, סו שף אפרת מונטריסקי (בעלת העסק...
169
2


דניאל בר-טל קאופמן
28 בינו׳ 2023זמן קריאה 4 דקות
השבוע הראשון
יום ראשון לקורס – יום קליטה היום הראשון לקורס הגיע וההתרגשות רבה 😊 ביום זה, שאופיין כיום קליטה לתחילת הלימודים, פגשנו את צוות השפים של...
170
0


דניאל בר-טל קאופמן
19 בינו׳ 2023זמן קריאה 3 דקות
איך הכל התחיל
שלום לכולם וברוכים הבאים/ת! אני דניאל בר-טל קאופמן ואני יוצרת תוכן מתחום הקולינריה שעוסקת בבישול עם אש גלויה ובשרים (מה שמכונה במילים...
295
0


Michael Katz
19 בינו׳ 2023זמן קריאה 2 דקות
איולי מול מיונז
בארצנו הקטנה רוב הטבחים מתייחסים לאיולי כמיונז, ולמעשה איולי הפך לשם נרדף למיונז בארץ.
2,071
0
bottom of page