top of page
IMG_5109_edited.jpg

GRAND DIPLOMA

מסלול הכשרה לקונדיטוריה עילית

1

תעודה בינלאומית

48

מפגשים סה"כ

288

שעות אקדמיות

המסלול לקונדיטוריה עילית של Attilio מקנה לתלמידיו ידע מעמיק ומיומנויות מקצועיות בעולם הקונדיטוריה המודרנית, תוך שימת דגש על שיטות חדשניות, ידע רחב וטכניקות בהשראת בית הספר המובילים בעולם.

זו ההזדמנות שלכם לרכוש ידע מעמיק ביסודות הקונדיטוריה, להכיר את הסודות והטכניקות של הקונדיטורים המובילים בעולם ולצבור ביטחון חשוב לשוק העבודה עם התנסות מעשית ענפה. והכול בכיתות קטנות עם יחס אישי.

למה לבחור ב-GRAND DIPLOMA לקונדיטוריה?

graduation-cap.png

כדי להוציא את הטוב ביותר מעצמך

הכיתות הקטנות והיחס האישי מבטיחים תשומת לב אישית ומעורבות בתהליך הלימודי
תוך דגש על מיצוי הכישרון של כל אחת ואחד.

כדי לשדר ביטחון מהיום הראשון במקצוע

תוכנית הלימודים כוללת שיטת לימוד ייחודית במטרה להעצים את הידע ולהעמיק את ההבנה
תוך חשיפה לטכניקות חדשניות ורכישת מיומנויות קונדיטוריות מתקדמות.

food.png

כדי לעמוד בציפיות של העולם המעשי

פרויקט גמר ומבחנים מעשיים נבנים כדי לחדד את הידע
ולהדגים כישורים בפועל מול פאנל שופטים מומחים.

כדי לעמוד בקו אחד עם הקונדיטורים המובילים בעולם

מתודולוגיה בינלאומית המושפעת ושואבת השראה מבתי הספר הטובים בעולם
משלבת הדרכה תיאורטית ומעשית בעולם הקונדיטוריה, בדגש על ידע צרפתי קלאסי.

למי מתאים הקורס?

לכל מי שלא מוכן להתפשר ורוצה להוביל בשוק הקונדיטוריה העולמי, בין אם ללא ידע מוקדם בתחום
ובין אם לשפים מקצועיים המעוניינים להרחיב את תחום ההתמחות שלהם.

GRAND DIPLOMA לקונדיטוריה עילית  2025

ערב

13 ביולי 25 -
4 בינואר 26

 מתקיים בימי א', ג', ד'

5 שעות לכל מפגש

כולל 48 מפגשים סה"כ

288 שעות אקדמיות

IMG_5623_edited_edited.jpg

GRAND DIPLOMA לקונדיטוריה עילית  2025

בוקר

18 במאי 25 -
9 בנובמבר 25

 מתקיים בימי א', ג', ד'

5 שעות לכל מפגש

כולל 48 מפגשים סה"כ

288 שעות אקדמיות

IMG_5479_edited.jpg

לפרטים נוספים על המסלול
השאירו פרטים כאן ונחזור אליכם

bottom of page