top of page

GRAND DIPLOMA

מסלול הכשרה לבישול עילי

1

תעודה בינלאומית

90

מפגשים סה"כ

540

שעות אקדמיות

המסלול ללימודי בישול עילי של Attilio מציע חוויית לימוד ברמה בינלאומית, המבוססת על מתודולוגיות הלימוד המובילות בעולם. בהובלתו של השף מיכאל כץ, הישראלי היחיד שהכשיר שפים ב"קורדון בלו".

מוזמנים לרכוש ידע מעמיק ביסודות הקולינריים ולהכיר את סודות חומרי הגלם בשיטת לימוד ייחודית המשלבת בין ידע תיאורטי להתנסות מקיפה, והכול בכיתות קטנות עם יחס אישי.

הזדמנות אמיתית לפתח מיומנויות עיליות בבישול,
בסביבה מקצועית ותומכת.

למה לבחור ב-GRAND DIPLOMA לבישול עילי?

graduation-cap.png

כדי להוציא את הטוב ביותר מעצמך

הכיתות הקטנות והיחס האישי מבטיחים תשומת לב אישית ומעורבות בתהליך הלימודי
תוך דגש על מיצוי הכישרון של כל אחת ואחד.

כדי לשדר ביטחון מהיום הראשון במקצוע

תוכנית הלימודים כוללת שיטת לימוד ייחודית במטרה להעצים את הידע הקולינרי ולהעמיק את ההבנה
תוך חשיפה לטכניקות חדשניות ורכישת מיומנויות בישול מתקדמות.

כדי לעמוד בקו אחד עם השפים המובילים בעולם

מתודולוגיה בינלאומית המושפעת ושואבת השראה מבתי הספר הטובים בעולם
משלבת תיאוריה והתנסות להבנה מעמיקה של אומנות הבישול.

למי מתאים הקורס?

הקורס מתאים גם לכל מי שחולם על קריירה במטבח מקצועי
גם למי שעושה צעדים ראשונים בתחום הבישול
וגם למנוסים שרוצים לפתח את יכולות הבישול שלהם, לרמה בינלאומית.

GRAND DIPLOMA לבישול עילי  2025

ערב

5 במאי 25 -
17 בדצמבר 25

 מתקיים בימי ב', ד', ה'

5 שעות לכל מפגש

כולל 90 מפגשים סה"כ

540 שעות אקדמיות

כולל 26 מפגשים מעשיים

IMG_5168_edited_edited_edited.jpg

GRAND DIPLOMA לבישול עילי  2025

בוקר

7 בספטמבר 25 -
28 באפריל 26

 מתקיים בימי א', ג', ד'

5 שעות לכל מפגש

כולל 90 מפגשים סה"כ

540 שעות אקדמיות

כולל 26 מפגשים מעשיים

IMG_5188_edited_edited.jpg

לפרטים נוספים על המסלול
השאירו פרטים כאן ונחזור אליכם

bottom of page