top of page

קולינריה בחמישה חושים

חמישי | 3 מפגשים

מתחיל בתאריך: 20 במרץ
1,990 שקלים חדשים
בית ספר לבישול אטיליו

מקומות פנויים


תיאור השירות

מה לומדים :  1.⁠ ⁠אוכל זה פסיכולוג - הקדמה.  2.⁠ ⁠מהי חוויה קולינרית?  3.⁠ ⁠הקשר המופלא בין המוח והמעיים.  4.⁠ ⁠חוש הטעם  5.⁠ ⁠אוממי וקוקומי  6.⁠ ⁠חוש הריח ופירמידת הניחוחות  7.⁠ ⁠תיבול ותבלינים  8.⁠ ⁠חריף וחריפות  9.⁠ ⁠טקסטורות ומרקמים 10.⁠ ⁠ויזואליה ומראה 11.⁠ ⁠קולות וצלילים 12.⁠ ⁠מתודות לשילובי טעמים וחדשנות 13.⁠ ⁠סיכום על המרצה : יניב גור אריה השף של בר היין והאוכל "חמרמורת" בשוק תלפיות בחיפה, המציע מטבח מקומי ועונתי מבוסס קשר עם יצרנים ומגדלים מקומיים, בעלים של חברת "נחלאות" לייעוץ ופיתוח קולינרי לחברות מזון ופוד-טק, השף הראשי של חברת "שטראוס", מלמד קורס "קולינריה בחמישה חושים" העוסק בקשר במהות החוויה הקולינרית ובקשר בין האוכל שאנחנו אוכלים למוח והתודעה שלנו, ממקימי פרוייקט "אדמה לאדם" - מיזם קולינרי להצלת מזון המעניק ערך לתוצרת חקלאית לא מנוצלת


מפגשים קרובים


פרטי איש הקשר

  • בית ספר לבישול אטיליו

    אטיליו - בית ספר לבישול, Yoni Netanyahu Street, Or Yehuda, Israel

    03-6887337

    office@attilio.co.il


bottom of page