top of page

מבוא לשרקוטרי עם אלן טלמור

חמישי, שני| 5 מפגשים

מתחיל בתאריך: 29 במאי
3,690 שקלים חדשים
בית ספר לבישול אטיליו

מקומות פנויים


תיאור השירות

על המרצה : אלן, שנולד בפריז וגדל בצרפת ובבלגיה להורים פודיז (עוד לפני שהמושג הומצא), מימש את אהבתו לבישול מקצועי כשחזר לאירופה לאחר שירותו הצבאי. בבריסל למד לימודי קולינריה ומשם המשיך לצרפת ללימודים משולבים בעבודה בקורדון-בלו בפריז. בשובו ארצה עבד אלן כשף במספר מסעדות במשך 13 שנים ובמקביל לא הפסיק מעולם לחקור את עולם השרקוטרי (Charcuterie) והשיטות השונות לשימור ועיבוד בשר. לפני למעלה מ- 20 שנים, החליט אלן לשחזר זיכרונות ילדות, לעזוב את עולם המסעדנות ולהכיר לקהל האכלנים בישראל את נפלאות השרקוטרי בכלל ונקניקיות טריות בפרט. כיום אלן מתמחה בייצור נקניקיות, ייעוץ למסעדות ואנשי תעשיית המזון והעברת סדנאות שרקוטרי.


מפגשים קרובים


פרטי איש הקשר

  • בית ספר לבישול אטיליו

    אטיליו - בית ספר לבישול, Yoni Netanyahu Street, Or Yehuda, Israel

    03-6887337

    office@attilio.co.il


bottom of page