top of page
סדנת שוקולד ופרלינים
שלישי | שני מפגשים
מתחיל בתאריך: 21 בינו׳מתחיל בתאריך: 21 בינו׳בית ספר לבישול אטיליו
1,190 שקלים חדשים
1,190 ₪
מקומות פנויים
תיאור השירות
בסדנת השוקולד והפרלינים המעשית, נצלול לעומקו של עולם השוקולד ונלמד את כל הסודות לטמפרור נכון. יחד נכין פרלינים במילויים מרהיבים ומפתיעים. הסדנה מותאמת לכל הרמות, ותעניק לכם את הידע והכלים להכנת שוקולדים מרהיבים בטעמים ייחודיים, שתוכלו לשחזר בבית. בואו לגלות את הקסם שמאחורי השוקולד, ולהכין יצירות מתוקות שירשימו את כל מי שטועם. תוכן המפגש הראשון : מבוא לעולם השוקולד טמפרור שוקולד בטכניקות שונות הכנת טבלאות שוקולד הכנת חטיפי שוקולד תוכן המפגש השני : הכנת פרלינים בטקסטורות שונות הכנת גנאשים
מפגשים קרובים
פרטי איש הקשר
בית ספר לבישול אטיליו
אטיליו - בית ספר לבישול, Yoni Netanyahu Street, Or Yehuda, Israel
03-6887337
office@attilio.co.il
bottom of page