פטיסרי מתקדם עם אלון גולדמן
חמישי | 4 מפגשים
מקומות פנויים
תיאור השירות
Forêt Noire היער השחור ביסקוויט ומוס שוקולד מריר 70% ואמרנה , קרם וניל מדגסקר , קולי קקאו Pavlova פבלובה מרנג וניל ,קונפי משמש, אפרסקים בסירופ ,פטל אדום, גלידת וניל , קצפת לימון ופיסטוק קלוי Gâteau Nantais Pistache Abricot נאנטה פיסטוק משמש __________________________________________ Cortado קורטדו טארטלט קפה, ג'אנדויה, מסקרפונה ,לוז וקינמון Millefeuille Vanilla & Pécan Praline מילפויי וניל ופרלינה פקאן בצק עלים קריספי , מוסלין וניל , שאנטי מסקרפונה , פרלינה פקאן , רוטב ג'אנדויה Bretons Linzer ברטון לינזר __________________________________________ Crêpes,Milk Chocolate, Apples, Pears and Hazelnuts קרפים, שמנת, שוקולד חלב ,תפוחים,אגסים ולוז קרפ כוסמת , קרם גבינה , תפוחים ואגסים בוניל , קרמל שוקולד חלב , קרמבלים אגוזיים Tarte au Chocolat Cuite טארט שוקולד אפוי טארטלט שוקולד אפוי, גנאש בלונד ,דראג'ה פקאן BretonsMendiants Praliné ברטון מאנדיאנט פרלינה __________________________________________ Baked Creamy Cheesecake,Poached Cassis צ'יזקייק אפוי וקרמי, קומפוט קסיס לימוני עוגת גבינה קרמית אפוייה , קסיס בסירופ , קצפת לימון וניל Apples & Cinnamon תפוחים וקינמון תפוחים טאטן , "קסטה" קינמון , ג'לה דומדמניות אדומות Gâteau Nantais Caramel Chocolat נאנטה קרמל שוקולד
מפגשים קרובים
פרטי איש הקשר
בית ספר לבישול אטיליו
אטיליו - בית ספר לבישול, Yoni Netanyahu Street, Or Yehuda, Israel
03-6887337
office@attilio.co.il