top of page

קונדיטוריה ביתית

שלישי | 12 מפגשים

מתחיל בתאריך: 21 בינו׳ 2025
5,900 שקלים חדשים
בית ספר לבישול אטיליו

מקומות פנויים


תיאור השירות

קורס קונדיטוריה ביתית הוא חוויה קולינרית מעמיקה ,מעשירה ומתוקה המיועדת לכל אוהבי האפייה. במהלך הקורס, תלמדו את יסודות האפייה וטכניקות מתקדמות לשדרוג היכולות בעולם הקונדיטוריה. כל שיעור מציע הכרות עם מגוון רחב של טכניקות ושיטות עבודה מקצועיות, כולל שימוש בכלים וחומרי גלם יעודיים. במהלך הקורס תקבלו ליווי מקצועי צמוד מקונדיטורים מנוסים שישתפו את הידע והניסיון הרב שצברו. בשיעורי ההדגמה של הקורס תלמדו מגוון רחב של טכניקות ומיומנויות. כל שיעור יתחיל בהסבר תאורטי על החומרים והטכניקות הנדרשות, ולאחר מכן ייערכו הדגמות, שלב אחרי שלב. תלמדו כיצד להכין בצקים שונים, איך להכין קרמים ומילויים מגוונים, ואיך לעצב ולקשט עוגות בצורה מקצועית. צוות הקונדיטורים שלנו ידגים לכם כיצד להשתמש בכלים שונים מעולם הקונדיטוריה המקצועי, וישתפו בטיפים ושיטות עבודה יעילות שיחסכו זמן ויעניקו תוצאות מרהיבות. בנוסף, תינתן לכם ההזדמנות לשאול שאלות ולקבל משוב מידי על העבודה שלכם, כך שתוכלו לשפר ולהתפתח בכל שיעור. בשיעורים המעשיים תינתן לכם הזדמנויות לתרגל בעצמכם את הטכניקות הנלמדות, תוך דגש על חוויית למידה פעילה. המשתתפים יוכלו להרגיש בטוחים להתנסות וליצור תוך כדי ליווי של הצוות המקצועי שלנו. במהלך הקורס נשים דגש מיוחד על הבנת הטכניקות, התהליכים והתנהגות של חומרי הגלם השונים. תלמדו כיצד להתאים את הטכניקות הנכונות לכל סוג של חומר גלם, כמו גם את השפעתם של תהליכים ועל התוצאה הסופית. בנוסף, נעמיק בהבנת הכימיה של האפייה, כדי להבין לא רק מה לעשות, אלא גם למה עושים זאת, וכיצד כל רכיב משפיע על הטקסטורה, הטעם והמראה של המאפים והקינוחים. הידע המעמיק הזה יאפשר למשתתפים לפתח גישה יצירתית וביטחון ביכולותיהם ליצור ולשפר מתכונים במטבח הביתי. הקורס מתאים לחובבי האפייה בכל הרמות. מה נלמד : בצק פריך : נלמד את יסודות הכנת הבצק הפריך. נכין טארטים ועוגיות קלאסיות ומודרניות בצק רבוך : נלמד כיצד מכינים בצק רבוך בצורה נכונה על מנת להבטיח תוצאה מושלמת. נכין מאפים כגון פחזניות, אקלרים ועוד עוגות בחושות: נלמד ונכיר את הטכניקות העיקריות להכנת עוגה רכה ועסיסית. נלמד ונכיר את התנהגות חומרי הגלם , ונראה לכם איך לשדרג עוגה בחושה פשוטה ולהפוך אותה לעוגה מודרנית ומרשימה. בצק שמרים : בשיעור בצק שמרים נלמד את הטכניקות העיקריות להכנת בצק שמרים רך. נעמיק בהבנת תהליך ההתפחה וחשיבות הטמפרטורה והלישה הנכונה. במהלך השיעור נכין מאפים מתוקים ומלוחים פטיסרי : בשיעור פטיסרי נלמד כיצד להכין מוסים, קרמים, ציפויים, וקישוטים מקצועיים לקינוחים. השיעור יכלול טכניקות ושיטות עבודה מדויקות להשגת תוצאות ברמה גבוהה. נכין עוגות בשכבות וקינוחי אישיים עוגות גבינה : בשיעור עוגות גבינה נלמד כיצד לבחור את סוג הגבינה המתאים לכל סוג עוגה. נעמיק בתהליכי אפייה נכונים כדי לקבל מרקם מושלם, נתמקד בטכניקות לשיפור הטעם ונכין עוגות גבינה אפויות וקרות.


מפגשים קרובים


פרטי איש הקשר

  • בית ספר לבישול אטיליו

    אטיליו - בית ספר לבישול, Yoni Netanyahu Street, Or Yehuda, Israel

    03-6887337

    office@attilio.co.il


bottom of page