top of page
טבח מחזיק כף ומזלג מעץ - אטיליו - בית ספר לבישול

אטיליו - בית ספר לבישול

הבישול מתחיל מהצורך האנושי הבסיסי למזון וממשיך למקומות של יצירה, תשוקה, אומנות וחוויה. אומנות הבישול היא היכולת להבין את חומרי הגלם השונים, את החיבורים והתהליכים. כוח האש, העשן, המים, החמצן ועוד מאפשר לשנות וליצור מרקמים וטעמים.  אומנות. 

לאומנות אין מתכונים ברורים, חומר הגלם, כחומר ביד היוצר.
באטיליו אנחנו מאמינים בלמידה מעמיקה , בידע נרחב ובהתנסות. אנחנו מלמדים שיטות , מלמדים הבנה של חומרי הגלם, מאמינים בשיטות מסורתיות כבסיס להבנת השיטות המתקדמות.


הבנה של טכניקות, חומרי גלם ושיטות בישול מאפשרת ומייצרת אין סוף אפשרויות של מרקמים, צבעים וטעמים. 

באטיליו אנחנו מאמינים שהלמידה אינה מסתיימת אף פעם. אנחנו לומדים מהמורים הטובים ביותר, לומדים מההתנסויות השונות ולומדים מחברים. בעינינו הדרך הטובה ביותר להתפתח הינה יצירת קהילה של אנשי מקצוע. קהילה תומכת, מפרגנת, לומדת ומלמדת. כל אחד מביא ידע, נסיון, הצלחות, טעויות, רעיונות ועוד, נסיון של קהילה – של מאות ואלפי שעות נסיון.

אטיליו זה בית ספר לבישול. פשוטו כמשמעו.
בעינינו בית ספר מעניק הרבה יותר מרק ידע. בבית ספר מקבלים השראה.


שף אטיליו באסו, השף הראשון של שף מיכאל כץ, היווה עבורו מקור השראה ללמידה, התפתחות ושאיפה מתמדת למצויינות. בית הספר נקרא על שמו, ואנחנו מקווים להיות עבורכם מקור לידע, התפתחות והשראה.

bottom of page